A Beautiful Bride – En Vackert Brud

WES-36_1

A bride contacted me and asked me to do her makeup and hair on her wedding day.  She wanted a soft and natural romantic look and asked me to curl her hair and put it with a few draping twists on the side.

She had the most beautiful chiffon weddingdress on.  I remember that she told me about 4 days before her wedding that she was a bit nervous because her dress was a bit late for delivery.  Luckily, soon thereafter she received her dress and all the arrangements went according to plan.

I hope I made her feel as special as she made me feel.  On her wedding day, she surprised me with delicious Russian chocolates!

Thank you to the bride and her Photographer Malin Norlen for sending me these beautiful pictures.

This is her letter to me…

Hej Mia,

Ursäkta för mitt försenade svar. Vi fick fotona denna veckan och jag är glad att dela några av dem med dig. Du kan använda dem i din porfolio. Kanske bra om du hänvisar till Malin Norlén (http://www.fotografmalinnorlen.viewbook.com/) som var vår fotograf.  Ett stort tack för att du hjälpte mig med hår och make-up på min bröllopsdag! Jag fick massor av komplimanger. Både sminket och håret satt där det skulle.  Det var jätte trevligt att träffas.  Allra bästa önskningar till dig och din familj!

eggs_lace

Beauty tip for today: Treatment for dry hair during winter

Mix 3 regular eggs with 2 teaspoons olive oil and one teaspoon honey.  Apply it evenly on your hair.  Leave it for 30 minutes and then rinse. It will leave your hair soft & shiny.

———————————————————————

En brud kontaktade mig och bad mig att göra hennes smink och hår på hennes bröllopsdag. Hon ville ha en mjuk och naturlig romantisk look och bad mig att satte håret upp och med några draperingar på sidan.
Hon hade den vackraste chiffong brudklänning på. Jag minns att hon berättade om fyra dagar innan hennes bröllop som hon var lite nervös eftersom hennes klänning var lite sent för leverans. Lyckligtvis snart därefter fick hon hennes klänning och alla arrangemang gick enligt plan.
Jag hoppas att jag fick henne att känna så speciell som hon fick mig att känna. På sin bröllopsdag, överraskade hon mig med härliga ryska choklad!
Tack till bruden och hennes fotograf Malin Norlen för att skicka mig dessa vackra bilder.
Detta är hennes brev till mig …

Hej Mia,

Ursäkta för mitt försenade svar. Vi fick fotona denna veckan och jag är glad att dela några av dem med dig. Du kan använda dem i din porfolio. Kanske bra om du hänvisar till Malin Norlén (http://www.fotografmalinnorlen.viewbook.com/) som var vår fotograf.  Ett stort tack för att du hjälpte mig med hår och make-up på min bröllopsdag! Jag fick massor av komplimanger. Både sminket och håret satt där det skulle.  Det var jätte trevligt att träffas.  Allra bästa önskningar till dig och din familj!

eggs_lace

Skönhetstips: Behandling för torrt hår i vintern

Blanda 3 vanliga ägg med 2 teskedar olivolja och en tesked honung. Tillämpa det jämnt på håret. Låt det stanna kvar i 30 minuter och skölj sedan. Håret kommer att bli mjukt och glänsande.