Summer bride hair – ljusare sommarhår för en brud

lemons

(Picture is taken from Pinterest)

Today’s beauty tip is for all the summer brides who would like to lighten their hair for their wedding day.  What could be a better way to lighten it in a natural way… with lemons and the sun.

Squeeze out a regular size or two lemons and mix it with a bit of water.  Apply the mixture on dry hair and cover your hair from root to tip.  Then sit outside in the sun for about an hour or two.  Take a glass of wine and a magazine with you to relax well.  Just make sure to eat something before you do 🙂   After your relaxing time in the sun, wash your hair with shampoo and condition.  You will have to do this once a week for about a month before seeing any results.

I remember when my sister and I were teenagers we tried this natural method.  My sister already had blonde hair and with the first time my sister tried it, it really worked.  Me on the other hand has brown hair and didn’t lighten my hair, but at least it made my hair look shiny and healthy.

———————————————-

 lemons

Dagens skönhet tips är för alla sommar brudar som vill förljusare sitt hår för deras bröllopsdag. Vad kan vara ett bättre sätt att göra det på ett naturligt sätt … med citroner och solen.

Pressa ut en normalstor eller två citroner och blanda det med lite vatten. Applicera blandningen på torrt hår och täcka håret från rot till topp. Sedan luta sig ute i solen för ungefär en timme eller två. Ta ett glas vin och en tidskrift med dig att slappna av väl. Se bara till att äta något innan du gör 🙂 Efter en avkopplande tid i solen, tvätta håret med schampo och balsem. Du kommer att behöva göra detta en gång i veckan för ungefär en månad innan du ser några resultat.

Jag kommer ihåg när min syster och jag var tonåringar försökte vi denna naturliga metod. Min syster hade redan blont hår och med första gången min syster provat det,  fungerade det verkligen . Jag på andra sidan har brunt hår och inte lätta mitt hår, men åtminstone det gjorde mitt hår ser glansigt och friskt.