Italian wedding in Sweden – Italienskt bröllop i Sverige

On 1 July 2018 it will be Giulia and Hector’s first wedding anniversary.  I would like to congratulate them on their first anniversary as a married couple, as husband and wife by posting their photos here.  Giulia was so kind as to send me a few of their wedding photos which her cousin, Pierre Andre Transunto took of them.


Det ska bli Giulia och Hector’s första bröllopsårs på 1 juli 2018 och jag vill gärna gratulera de genom att posta några av deras bröllopsbilder här.  Giulia var så snällt att skicka några av deras bilder som hennes kusin, Pierre Andre Transunto tog av dem.

The first time she contacted me was in September 2016.  It was very wise of her to contact me well in advance because it was still 2016’s prices which applied.  She sent me a few pictures as mood-board to get an idea of the hairstyle that she wanted.


Första gången som Giulia kontakta mig var i september 2016.  Det var väldigt klokt av henne för då var det fortfarande priser av 2016 som gäller. Hon skickade mig några inspirationsbilder att få en ide av hennes stil och vilken typ håruppsättning hon ville ha.

Wedding Hair Inspiration: romantic mood-board / Bröllopshårinspiration

      

She came to me in May 2017 for her makeup and hair trial.  On the trial date, we had a consultation to discuss all her makeup and hairstyling needs.  Afterwards, we tested a few colors which would suit her best and which she could feel most comfortable in for her wedding day.  We made a few adjustments after the trial where she wanted her look to light up to make it look a little bit more “summery”. It was the first time in her life that she dared to pluck her eyebrows and I felt so honoured to be the first person to shape it for her.   With her cool color complexion; wedding color theme and inspirational pictures in mind, we created a beautiful look which she was very happy with.


Hon kom till mig på maj 2017 för hennes provsminkning.  På provningsdagen hade vi en konsultation och pratade om allting som gäller smink och hår för hennes bröllop.  Därefter provade vi fram en utseende som passade hon bäst och som hon kunde kännas stolt på, på sitt bröllopet.  Efter provningen har vi gjort några små ändringar där hon ville ha sminket att ljusa upp looket så att det känns somrigare. Det var första gången som hon fick plocka hennes ögonbryn och jag hade äran att göra det åt henne.    Med sin fina kalla färg; bröllopsfärgteman och inspirerande bilder i åtanke skapade vi en vacker look som hon var mycket nöjd med.

Wedding trial pictures: before & after / bilder på provningsdagen: förre & efter

On her wedding day, 1 July 2017, we started with her hair and makeup at 08:00 in the morning at her friend’s place where she got ready.  It was so much fun doing Giulia’s makeup and hair for her wedding day.  For her mom, I created a very soft and natural makeup look with an elegant french twist.  Here are more pictures from where she got ready and a few of her wedding pictures as result.  Scroll down to see her thank you letter to me 🙂


På bröllopsdagen, 1 juli 2017, på kl.08:00 började vi med hennes smink och håruppsättning.  Det var så roligt att göra Giulia’s smink och hår för hennes bröllopet.  Till hennes mamma har jag gjort en väldigt mjuk och naturligt utseende med en eleganta fransk twist hår.  Här kommer mer bilder av förberedelse på bröllopsdagen. Skrolla ner att läsa hennes tackkort 🙂

Behind the scenes action shot: Getting ready with Giulia’s makeup / Bakom kulisserna med Giulias sminkning

 

Behind the scenes: Closeup of Giulia’s makeup / Bakom kulisserna: Närbild på Giulia smink

 

Behind the scenes / Bakom kulisserna

 

It’s your turn mom, cheers! / Nu är det din tur mamma, skål!

 

Emotions riding high / Lyckliga kännslor

 

Putting on her beautiful flower crown / Sätta upp hennes blomkrans hår

 

Adjusting her crown to make it fit perfectly and stay on whole day / säkras hennes hårkrans

 

Closeup of Giulia’s makeup / Närbild på Giulia smink

 

Giulia’s hair from behind / Giulias hår bakifrån

 

Proud mom and daughter moment / en stolta ögonblick av mamma och dotter

 

Mia Angeli Bei: My beautiful angel / Mia Angeli Bei: min vacker ängel

 

Giulia & Hector: the happy couple / Giulia & Hector: det lyckliga paret

 

Giulia & Hector looking like royalty / Gulia & Hector ser ut som kunglighet

 

Giulia’s thank you email / Giulias tackort:
Kära Mia,
Jag är så glad att du ville hjälpa mig med hår och smink på min bröllopsdag. Du var så lugn och proffsig, lyssnade in och förstod precis hur jag ville ha det. Jag kände mig så fin och sminket och håret höll hela dagen och natten på dansgolvet. Stort tack!
Många kramar,
Giulia
Dear Mia,
I’m so glad you wanted to help me with hair and make up my wedding day. You were so calm and professional, listened in and understood just how I wanted it. I felt so nice and make-up and the hair held all day and night on the dance floor. Thank you very much!
Many hugs,
Giulia