September news: New website

It has been pretty hectic this year, which I am very grateful for.  Most of my followers know that I like to keep my website updated and looking fresh.  I normally like to create a new website each year.  Due to the very good business growth and hectic wedding season, my website were being abandoned. I have decided, now is the time for Mia Angeli Bei – My Beautiful Angels to get a bit of a face lift with a new website look.  Although my collaborating partners in the wedding industry had their new websites ready in April for the new year.  I guess you can say that I am fashionably late.  However, I am a Makeup Artist who doesn’t just focus on wedding makeup, but on fashion as well.  So, from a fashion standpoint and knowing that the Vogue September issue is the biggest and most important.  I would say I am right on time 🙂

It took me a few months to create this new website.  Even though it is WordPress, it wasn’t easy.  Luckily, I bought WordPress support which helped quite a lot.  I wanted to create a website which is user friendly.  It should be minimalistic and professional for my film and fashion clients, but still romantic and elegant for my wedding and other clients.  My portfolio should be immediately accessible and it should be easy to navigate through.  The titles of the portfolio pictures is immediately available in both Swedish and English no matter which language button you pressed on.  If you click on one of the pictures, you will enter that specific portfolio to see all the pictures of that category. By clicking the menu in color, above the pictures, you can access more information about pricing and what other clients have to say.

I would really like to hear what you think about my new website.  Is it user-friendly and easy to navigate through or do you think there is something which I should change?


September nyheter: Nya hemsida

Det har varit ganska hektisk i år, vilket jag är mycket tacksam för. De flesta av mina följare vet att jag gillar att hålla min webbplats uppdaterad och ser fräsch ut.  Vanligen, skapa jag en ny webbplats varje år.  På grund av den mycket goda företags tillväxten och den hektiska bröllopssäsongen var min webbplats inte första prioriteten.  Jag har beslutat att det nu är dags för Mia Angeli Bei – My Beautiful Angels att få lite ansiktslyftning med en ny webbplats utseende.  Mina samarbetspartners i bröllopsindustrin hade sina nya webbplatser redo i april för det nya året.  Jag antar att man kan säga att jag är moderiktig sent. Jag är en Makeupartist som inte bara fokuserar på bröllopsmakeup, utan också på mode. Så ur ett mode synpunkt och att veta att Vogue september-numret är det största och viktigaste. Jag skulle säga att jag har rätt i tid 🙂

Det tog mig några månader att skapa den här nya webbplatsen. Trots att det är WordPress, var det inte lätt. Lyckligtvis köpte jag WordPress-stöd som hjälpte ganska mycket. Jag ville skapa en webbplats som är användarvänlig. Det borde vara minimalistiskt och professionellt för mina film- och modekunder, men ändå romantiskt och elegant för mitt bröllop och andra klienter. Min portfölj bör vara omedelbart tillgänglig och den ska vara lätt att navigera igenom. Titlarna på portfölj bilderna är omedelbart tillgängliga på både svenska och engelska oavsett vilken språk knapp du trycker på. Om du klickar på en av bilderna kommer du in i den specifika portföljen för att se alla bilder i den kategorin. Genom att klicka på färg menyn ovanför bilderna kan du få mer information om priser och vad andra kunder har att säga.

Jag skulle verkligen vilja höra vad du tycker om min nya webbplats. Är det användarvänligt och enkelt att navigera igenom eller tror du att det är något jag borde ändra?